میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۱۷ #95718297

سلام همسایه ی دیوار به دیوار منزل ما در اپارتمان صدای دعوای مارو ضبط کرده و به همسایه های دیگه نشون میده و توی محوطه ی ساختمون نشون میده تا ابروریزی کنه دعوا هم یه دعوای عادی زن و شوهری بوده که تموم شده اما ایشون هم به همسایه ها پیغام میده که اگه صدایی میاد بیان خونش و گوش بدن هم فیلم از صدای پشت دیوار ضبط کرده و با نشون دادن به دیگران ابروریزی میکنه میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟ و از ایشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. ما شکایتی تحت عنوان اعاده حیثیت نداریم ولی میتوانید بابت تجاوز به حریم خصوصی و پخش مدارک خصوصی و تهیه فیلم یا صوت از زندگی شخصی شکایت کنید

با سلام
در صورتیکه برای اثبات ادعای خود شهودی دارید با تنظیم شکواییه و معرفی شهود به دادگاه بر علیه همسایه اقامه دعوی نمایید

با سلام تحت عنوان هتک حیثیت قابل پیگرد قضایی خواهد بود که می توانید با شهادت شهود اثبات کنید.

سلام بله. شما میتوانید طرح شکایت کنید.

با سلام
بله شما میتوانید بر علیه ایشان طرح شکایت نمایید و با اسناد و دلایل مطروح موضوع را اثبات کنید .

درود
قطعا میتوانید اما باید سایر همسایه ها شهادت دهند