اگر برم چقدر ممکنه وثیقه برای من صادر کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷۸ #95691140

سلام
بنده یک پرونده با عنوان اختلاس و جعل در دادسرا دارم که بعد از ۱ ماه بازداشت با مبلغ ۲۰۰ میلیون وثیقه آزاد شدم.
الان بازپرس برای وثیقه گذار احظاریه فرستاده که من خودم و معرفی کنم.
بنده هم رفتم و چون آخر وقت بود بازگرس گفت یک روز صبح ساعت ۷ صبح برم که بتونم وثیقه جور کنم؟؟؟
گفت چون بازداشت میشی!!!!
الان من نرفتم و بازگرس وثیقه رو برای ضبط فرستاده و به وکیل هم گفته حکم جلب سیار براش صادر میکنم اگر نیاد؟؟
ممکن هست یک مبلغ بالا بزنه که نتونم وثیقه بزارم؟؟ و تا زمان دادگاه در بازداشت موقت بمونم؟؟
من کارمند بانک بودم، و بانک با بازپرس رابطه خوبی داره و چون من حدود ۳۰۰ میلیون به بانک بدهکار هستم بابت وام هایم ممکنه بازپرس بخواد من و نگه داره تا شکایت بانک بیاد رو؟ چون شکایت بانک حقوقی هست!!
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی اختلاس
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بیش از ۲۴ ساعت حبس خلاف قانون است

سلام. مطالبات بانک ارتباطی با بازپرس و پرونده کیفری شما ندارد و چنین اتفاقی نخواهد افتاد. درخصوص وثیقه نیز نظر بازپرس اهمیت دارد

با سلام
خیر این امر مقدور نمیباشد و نمیتوانند شما را در حبس نگهدارند تا شکایت بانک بر علیه شما صادر گردد

بدهی بانکی شما اصلا ارتباطی به دادسرا و بازپرسی ندارد
ااحتمالا علیه شما دعوای کیفری مطرح شده است و در غیر اینصورت چنانچه رسیدگی انجام و رای محکومیت به پرداخت اقساط صادر شده است

سلام
بدهی بانکی شما اصلا ارتباطی به دادسرا و بازپرسی ندارد
ااحتمالا علیه شما دعوای کیفری مطرح شده است و در غیر اینصورت چنانچه رسیدگی انجام و رای محکومیت به پرداخت اقساط صادر شده است و با ابلاغ اجراییه می توانید مبادرت به ثبت اعسار از پرداخت نمایید

با سلام
مطالبات بانک هیچگونه ارتباطی با پرونده کیفری شما ندارد و بحث اون دادگاه حقوقی هست منتها در مورد امورات بازپرسی در مورد اتهام شما با جایگزینی وثیقه مربوطه و با راهنمایی یک وکیل که وکالت شما را دارد و بصورت جدی پیگیری پرونده شما را بنماید جای نگرانی نیست و بنظر مراحل رسیدگی را طی نمایید خیلی‌ بهتر خواهد بود.

سلام مطالبات بانک دعوی حقوقی می باشد و بازپرس نمی تواند در ماهیت این دعوی وارد شود وقرار بازداشت صادر کند..به هر حال بهتر است جهت انجام تحقیقات وبا توجه به احضار شما نزد بازپرس حضور پیدا نمایید ..بازپرس اگر قرار تامین نامتناسب صادر کند برای خود ایشان تخلف می باشد..اما به هرحال می تواند قرار را تشدید نماید