رسیدگی به لحاظ تودیع هزینه چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳,۵۱۵ #95673388

باعرض سلام وخسته نباشین میخواستم ببینم معنی این که نوشته در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۶ وقت رسیدگی به لحاظ تودیع هزینه کارشناسی تجدید و به وقت نظارت به تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۱۷ تغییر کرد
یعنی چی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اقدامیست اداری مربوط به پرونده بدون حضور طرفین دعوا.
پیروز باشید

وقت نظارت در خصوص کارهای اداری پرونده است

بادرودوسلام وقت نظارت برای اقدام و اعمال اداری مربوط به پرونده می باشد.

سلام به طور کلی وقت نظارت یا احتیاطی به معنای برگزاری جلسه ای برای بررسی پرونده بدون حضور طرفین دعوا توسط قضات می باشد. هر چند وقت نظارت در قانون پیش بینی نشده است، اما در مواردی که ضرورت دارد و لازم است پرونده تحت نظر دادگاه قرار گیرد تا دادگاه نسبت به پرونده تصمیم گیری کند، وقت احتیاطی در دفتر تعیین اوقات دادگاه ثبت می شود تا پرونده از گردش رسیدگی خارج نشود و اگر پرونده آماده صدور رای باشد، در وقت فوق العاده رای قاطع صادر می شود. همچنن لازم به ذکر است در وقت احتیاطی نیازی به حضور اصحاب دعوا وجود ندارد. معمولا بعد از صدور قرارهای کارشناسی، قرار تحقیق و معاینه محل، مطالبه اسناد و اطلاعات از ادارات دولتی و … وقت احتیاطی یا وقت نظارت تعیین می شود. بنابراین می توان گفت وقت احتیاطی به علت عدم یا کمبود وقت رسیدگی برای رسیدن پاسخ استعلام یا انجام امری توسط طرفین و یا یکی از آنها تعیین می شود.

با احترام وقت نظارت یک وقت اداری است و پرونده جهت بررسی و یا انجام اقدامی بدون حضور طرفین مورد بررسی قرار می گیرد

سلام به طور کلی وقت نظارت یا احتیاطی به معنای برگزاری جلسه ای برای بررسی پرونده بدون حضور طرفین دعوا توسط قضات می باشد. هر چند وقت نظارت در قانون پیش بینی نشده است، اما در مواردی که ضرورت دارد و لازم است پرونده تحت نظر دادگاه قرار گیرد تا دادگاه نسبت به پرونده تصمیم گیری کند، وقت احتیاطی در دفتر تعیین اوقات دادگاه ثبت می شود تا پرونده از گردش رسیدگی خارج نشود و اگر پرونده آماده صدور رای باشد، در وقت فوق العاده رای قاطع صادر می شود. همچنن لازم به ذکر است در وقت احتیاطی نیازی به حضور اصحاب دعوا وجود ندارد. معمولا بعد از صدور قرارهای کارشناسی، قرار تحقیق و معاینه محل، مطالبه اسناد و اطلاعات از ادارات دولتی و … وقت احتیاطی یا وقت نظارت تعیین می شود. بنابراین می توان گفت وقت احتیاطی به علت عدم یا کمبود وقت رسیدگی برای رسیدن پاسخ استعلام یا انجام امری توسط طرفین و یا یکی از آنها تعیین می شود

وقت نظارت برای اقدام اداری مربوط به پرونده است