آیا این برای اثبات مجرم بودن فرد در دادگاه کافی است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۷ #95672500

سلام...
فردی با من به عنوان عابر پیاده تصادف کرده و باعث شکستگی شده این تصادف و فردا از صحنه فرار کرده ولی دو نفر ایشونو دیدن که درحال فرار بوده

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شماره خودرو را دارین می توانید شکایت کنید

تقاضای بررسی دوربین مداربسته در همون خیابان رو انجام بدید و ازشهادت اون دونفر در دادگاه استفاده کنید

بله امکان شکایت از طریق شهادت شهود وجود دارد

از طریق دونفر مذگور موضوع را اثبات کنید

درود بر شما، بله میتوانید از شهادت شهود جهت اثبات ادعت استفاده کنید، لکن ممکن است در محل حادثه دوربین های نظارتی راهور نیز حادثه را ثبت کرده باشند.

بادرود
به استناد کسانی که حادثه را دیده‌ میتوانید ادعای خود را اثبات کنید

از طریق دو نفری که موضوع را مشاهده نمودند به عنوان شهادت شهود موضوع را به اثبات کنید