عیب خودروی خریداری شده پس از قولنامه موجب فسخ قرارداد است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۹۹۴ #95671

با سلام
بنده حدود 2 هفته پیش یک خودروی تمام رنگ 206 رو به قیمتی که فروشنده درخواست کرده بودن خریدم و گفتن خودرو چپی نیست و صرفا جهت زیبایی تمام خودرو رو رنگ کردن و موقع خرید با هر ترفندی بود اجازه ندادن من خودرو رو به چندین مرکز تعمیرگاهی و تشخیص رنگ نشان بدهم به بهانه اینکه ماشین ظاهر و باطن این هست و فنی سالم و خرجی ندارد اگر الان نمیتوانی بخری این همه آدم خواهانش هستن که من رو مجاب کرد بخاطر قیمت تقریبا خوبی که گذاشتن بخرمش و قولنامش کنم... توی قولنامه هم قید شده خودرو تمام رنگ هستش و عقب و جلو پلمپ هست و تمام خودرو توسط بنده ی خریدار رویت شده است.
موتور خودرو یک صدایی مشکوکی داشت ت ق تق که فروشنده گفت موتور تازه تعمیر هستش بخاطر همون این صدا رو میده خلاصه من همه مبلغ به جز 1 میلیون که برای انتقال سند پرداخت کردم و قرار شد تا 20 روز آینده برای سند اقدام کنیم.
من چون آدم وسواسی هستم خودرو رو به تعمیرگاه بردم و از تعمیرکار خواستم موتور رو نگاه بنداره و اون صدا رو از بین ببره زمانی که تعمیرکار موتور رو باز کردن و سر سیلندر رو باز کردن موتجه شدیم سر سیلندر قابل تعمیر نیست و باید تعویض بشه خلاصه نزدیک به سه میلیون تومان خرج موتور و دستمزد شد و من پرداخت کردم
و دیسک و صفحه نیز مشکل داشت و خیلی جاهای خودرو رو تعمیر کردم یا قطعه نو انداختم که حدود 5 میلیون برای بنده آب خورد چون فک میکردم بعد از خرید خودرو دیگه دستم به جایی بند نیست که بخوام معامله فسخ کنم از طرفی 1 میلیون جهت پشیمانی در قولنامه قید شده.
وقتی به فروشنده گفتم این خرج ها رو زیر بار نمیرفت و میگفت شما ماشین رو دیدیدن و خریدین در صورتی که اصلا اجازه ندادن نیم ساعت ما ماشین رو مراکز تخصصی نشان بدیم.
خلاصه چند روز پیش دوباره رفتم صافکاری متوجه شدم پوسته سقف هم تعویض شده!!! یعنی خودرو چپ هم نشده باشه بعنوان چپی در آینده ازم میخرن و فقط ضرر هستش.
میخواستم بدونم من چه کاری میتونم بکنم؟ اگر فسخ کنم این همه خرجی که کردم چی میشه و اینکه نسبت به دو هفته پیش تمامی خودرو ها گران تر شدن.
هنوز ایشان برای سند زدن هم اقدام نکردن.

ایشان فک میکنند چون خودرو رو فروختن من هیچ کاری نمیتونم بکنم...لطفا راهنمایی کنید

ببخشید طولانی شد
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حال حاضر شما میتوانید برای استرداد هزینه هایی که کرده اید اقدام کنید و مستحضر باشید که باید فورا اقدام نمائید و بهتر است وکیل بگیرید.