خونه نبودن مدام همسر قانونی قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۳ #95670334

سلام به همه وکلا محترم ، خسته نباشید
من از تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۰ با پرونده تمکین برگشتم سر زندگیم ، ولی همسرم اصلا خونه نیست ، یا میره مسافرت با خانوادش بدون اطلاع من یا لحظه سال تحویل منو تنها میذاره و میره خونه مادرش یا میگه سرکاره و نمی یاد خونه ، اوایل ۲ روز به ۲ روز نمی اومد الان شده هفته ای دیگه
نه با من غذا میخوره و نه حتی لباساشو آورده
مدام پیش خانوادش ، یه زندگی کاملا بدون توجه و محبت که هر کسی دنبال کار خودشه عین خواهر و برادرها
من خسته شدم ، حاضر نیست بیاد پیش مشاور
چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،با اثبات عسر و حرج که یکی از مواردش ترک‌منزل به مدت ۹ ماه متناوب است می توانید طلاق بگیرید.یا اینکه به عنوان اهرم فشار مهریه خود را به اجرا بگذارید

سلام
در صورت اثبات عسروحرج می توانید درخواست طلاق نمایید و همچنین نفقه خود را مطالبه کنید اما اگر ترجیح شما ادامه زندگی است حتما به مشاور مراجعه نمایید .

باسلام واحترام ترک منزل به مدت ۹ماه متناوب ازموارد عسروحرج محسوب و میتوانید برای طلاق اقدام نمایید

سلام ترک منزل توسط زوج شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب از موارد عسر وحرج هست که زوجه میتونه به این دلیل استناد و تقاضای طلاق کند چنانچه نفقه شما رو هم نمی‌پردازد بابت ترک انفاق حق شکایت دارید ضمن اینکه کلیه حقوق مالی از جمله مهریه هم قابل مطالبه هست

با سلام؛
عدم حضور ایشان در منزل مشترک مصداق ترک منزل است و برای شما ایجاد حق طلاق می نماید. لیکن شما برای اثبات ترک منزل و حق مکتسبه خود، نیاز به دلایل محکمه پسند دارید. لذا در اولین فرصت با یک وکیل دادگستری مشاوره نمایید.

باسلام اگر زوج زندگی مشترک را به صورت ۶ ماه متوالی و یا به صورت ۹ ماه متناوب ترک نماید زوجه میتواند با اثبات این موضوع در خواسته طلاق مهریه نفقه و اجرت المثل ایام تصرف را نماید

در صورتی که بیش از ۹ ماه متناوب منزل را ترک می کنند و از این جهت شما دچار عسر و حرج گردیده اید امکان طرح دادخواست طلاق فراهم است، لیکن اقدام حقوقی دیگری متصور نیست