ضمانت اجرایی رای الزام به انجام تعهد آماده سازی ساختمان چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۹ #95662

با سلام، خلاصه خدمتتون عارض میشم که اگر دادگاه علیه فروشنده که ساختمان رو آماده نکرده رای الزام به انجام تعهد صادر کرده باشد و ایشان کماکان از انجام مفاد رای سر باز زند، تکلیف چیست و دادگاه چگونه رفتار میکنه؟
لازم به ذکر است از آنجایی که مشکلات مربوط به مشاعات نیز می باشد عملا امکان انجام آن به هزینه فروشنده توسط خریدار نیز مقدور نمی باشد.
ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به تعهدات قرارداد خواهد داشت اگر فروشنده از عمد سند را تنظیم نکند که نماینده دادگاه اینکار را خواهد کرد اگر هم سند آماده نباشد خسارت به خریدار تعلق میگیرد.