آیا با این توصیفات امکان شکایت وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۶ #95654660

با سلام
من در سال ۹۸ برای دریافت گواهینامه ثبت نام کردم (آبان)و بعد از مدتی دوره های تئوری را گذارندم و جلسات آموزش عملی را هم به تعداد ۱۰ جلسه از ۱۲ جلسه را گذارندم(بهمن ماه) و بعد از آن به علت مواردی از جمله تعطیلی های کرونا و ... و اینکه قصد تغییر محل زندگی به علت ازدواج را داشتم امکان ادامه مراحل نبود چون تعطیلی های به علت کرونا تاریخ اتمامش معلوم نبود و بنده هم دیگر امکان حضور در شهر مورد نظر را نداشتم پس با پرس و جویی که از طریق آموزشگاه و پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان انجام دادم تصمیم به انتقال پرونده گرفتم. بعد از چندین بار مراجعه و اطمینان از امکان انتقال، نامه انتقال را دریافت کردم و محل زندگی را تغییر دادم.اما در مراجعه به راهنمایی و رانندگی استان مقصد متوجه شدم که اصولا امکان انتقال پرونده من به علت تکمیل نشدن آموزش وجود نداشته است!!! و اصولا این کار غیرقانونی بوده است در صورتی که بنده پرونده و تسویه و نامه انتقال را از راهنمایی و رانندگی گرفتم و آنها حتی امضاهای لازم را هم در پای برگه ی مراحل آموزش بنده هم زدند. در نتیجه بنده هم از ادامه آموزش در شهر مبدا به علت ادامه دار بودن تعطیلی های کرونا و مشکلات آموزشگاه بازماندم و هم ضرر مالی کردم.چون طبق قانون باید ثبت نام مجدد انجام میدادم.(این هم بگویم که بخاطر کرونا امکان سفر وجود نداشت!)
بنده هم از نظر زمانی ضرر کردم و از نظر مالی و چون قصد خرید اتومبیل را داشتم و این روند اداری باعث از دست رفتن زمان شد و نتوانستم گواهینامه بگیرم به علت بالا رفتن قیمت اتومبیل امکان خرید اتومبیل هم از دست دادم.
شکایت به دو منظور هم تغییر قانون برای امکان انتقال مراحل آموزش فرد از مبدا الف به مقصد ب
و منظور دوم تامین ضرر مالی و زمانی که به علت اشتباه کارکنان راهنمایی و رانندگی بر من وارد شده است

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شکایت شما نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

با سلام امکان مطالبه خسارت نمیباشد

بادرودوسلام امکان طرح و تقدیم شکایت ندارید.

سلام
طبق اظهارات شما امکان شکایت وجود ندارد.

با سلام. مطابق توضیحات اعلامی امکان مطالبه خسارت به شرح موردنظر وجود ندارد.

درود
امکان مطالبه خسارت وجود ندارد.

سلام طبق فرمایشات شما نمی توانید مطالبه خسارت داشته باشید.