فروش خودرو برای اعسار امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲۷ #95644942

سلام
همسر بنده ۱۰ روز پیش منزل را ترک کرده و تقاضای طلاق توافقی و دریافت مهریه دارد
اما بنده راننده اسنپ هستم و توانایی مالی هم ندارم که مهریه رو پرداخت کنم می خواستم بپرسم با توجه به اینکه هنوز برای دریافت مهریه اقدام قانونی نکرده و یا حداقل هنوز چیزی به دست من نرسیده با توجه به این امر که بنده درخواست اعسار دارم می تونم الان خودرو شخصی خودم (۲ پراید مدل ) رو به نام برادرم و دامادش بکنم و بعدا نمی تونن بابت مهریه از من بگیرند؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
قبل از مطالبه مهریه فرار از دین محقق نمیشود.زیرا اگر انتقال اموال از سوی مرد پیش از مطالبه مهریه از سوی زن صورت گرفته باشد، معمولا قضات نمی پذیرند که معامله صوری بوده است. ممکن است مردی احساس کند همسرش قصد اجرا گذاشتن مهریه اش را دارد. ممکن است زن یک ماه بعد این کار را بکند، اما مرد در همین فاصله می تواند اموال خود را انتقال دهد.
در چنین حالتی اگر دادگاه با درخواستی از سوی زن برای ابطال معامله مواجه شود، به دقت این موضوع را بررسی خواهد کرد

خودروی شما،چون وسیله ی امرار معاش شما است جزو مستثنیات دین است

سلام تا قبل از صدور حکم محکومیت ، جرم معامله به قصد فرار از دین ثابت نمی شود. اما ممکن است صوری بودن معامله قابل اثبات باشد .