هزینه تعمیر ایزوگام پشت بام بر عهده چه کسی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰,۶۵۵ #95644

سلام وقت بخیر
در یک آپارتمان 4 طبقه با 5 واحد هزینه تعمیر ایزوگام پشت بام بر عهده چه کسی می باشد ؟ اگر یکی از واحد ها از پرداخت یک پنچ کل هزینه خودداری کند باید چیکار کنیم ؟ راه حل این نپرداختن هزینه چی هست ؟ هر طبقه از پشت بام برای کولر و آنتن ها استفاده میکند .

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر مالکی بایستی نصبت به سهم مشاعی خود هزینه تعمیر و نگهداری را بپردازد در غیر این صورت میتوانید اقامه دعوا کنید و یا وی را به تصمیم اکثریت هییت مدیره از استفاده منع کرد

سلام
مشاعاتی در چنین ساختمانهتیی وجود دارد که همگی واحدها از ان استفاده میکنند مثل پشت بام پارکینگ و را پله و..لذا میتوانید جمعا به طرفیت ایشان اقامه دعوی نمایید

هزینه مشاعات در ساختمان بر عهده تمامی ساکنین است در صورتی که یکی از ساکنین پرداخت نکند موضوع را از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید.

باسلام هزینه ایزوگام پشت بام بامالک می باشد.

با سلام
این هزینه جزء مشاعات ساختمان است و هر مالک باید سهم خود را پرداخت کند
میتوانید مطابق ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمانها اقدام کنید
ماده ۱۰ مکرر - در صورت امتناع مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک از طرف مدیر یا هیئت مدیران وسیله اظهارنامه یا ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن مطالبه می‌شود.
هر گاه مالک یا استفاده کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهار نامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران می‌توانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و غیره با و خودداری کنند و درصورتی‌که مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد. عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و درحال مدیر یا هیئت مدیران موظف می‌باشند که بمحض وصول وجوه مورد مطالبه یا ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فورا اقدام نمایند

جزء مشاعات محسوب خواهد شد و تمامی مالکین باید پرداخت کنند لذا باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.