توقیف خودروی متوقف کنار اتوبان توسط پلیس راهور به جرم تست الکل مثبت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۹۰ #95643473

حدود بیست روز قبل پلیس راهور ماشین من رو به دلیل تست مثبت الکل توقیف کرد و فرستاد کلانتری. خودم هم رفتم دادسرای ۲۱ ارشاد. ماشینم به دلیل نقص فنی کنار اتوبان صیاد متوقف بود و خودم و خانواده م که همراهم بودن بیرون از ماشین بودیم ولی پلیس راهور برام زد رانندگی در مستی که این موضوع رو تازه توی کلانتری متوجه شدم چون فک می کردم که فقط به موضوع مثبت بودن تست الکل گیر داده. توی کلانتری در برگه ی بازجویی افسرنگهبان اقرار به نوشیدن الکل نکردم. توی دادسرای ارشاد هم پیش بازپرس اقرار نکردم. ولی ۲۵ میلیون تومن وثیقه به حساب ریختم. امروز بعد از ۲۳ روز نامه ی رفع توقیف رو از دادسرا و کلانتری گرفتم. ولی سوالم اینه که من در حال رانندگی نبودم و ماشینم متوقف بود کنار اتوبان.ولی پلیس راهور برای من زده رانندگی در مستی. آیا می تونم در این مورد اعتراض بکنم؟ و این که رای دادگاهم با تست مثبت ۲۲% پلیس راهور و عدم اقرار در کلانتری و عدم اقرار در بازپرسی دادسرا چی میشه؟ و وثیقه چه زمانی آزاد میشه؟ با تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

در خصو شرب خمر اگر نزد قاضی اقرار نکنید قطعا برائت صادر می شود .
وثیقه بعد از صدور حکم برائت یا قرار منع تعقیب آزاد می شود .