به جرم کمک به فراری دادن متهم به دوستم شکایت کردند نتیجه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۶ #95622

من با کسی اختلاف مالی داشتم که با اذن ادرس ادرس حعلی به دادگاه ارایه و برام جلب گرفته که رای هم غیابی صادر شده و برام حکم جلب صادر شده با خودرو همکارم در محله در حال تردد بودیم که سه خودرو جلو ماشین که مال رفیقم بود و گرفتن و بعد درگیری من توسط مامور جلب شدم.
۱.رای غیابی بود
۲مامور نیرو انتظامی حضور نداشت بعد درگیری اومده به صحنه که تو محل زندگی من بوده
اچون من علیه این اشخاص شکایت کردم که بدون حضور مامورین انتظامی اقدام به درگیری با من و تهدید و فحاشی کردن و دوستم که تو ماشین بود شهادت داده رفتن روی دوستم شکایت مبنی بر کمک به فراری دادن متهم کردن ایا شکایتشون تاثیر داره لازم به ذکره که من همونجا دستگیر شدم و مامور هم حصور نداشت ولی من فرار هم نکردم مامورین منو جلب کردن همون زمان چون محله ما بوده و شاهدی هم ندارن شاهد از خودشونه (همونهایی که سد طریق کردن جلو خودرو دوستمو)که میگن عابر پیاده بود برای شهادت اوردیم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت هرگونه شکایت باید دلیل محکمه پسند ارائه شود. لذا اگر دلیلی ارائه نشود قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.