مدت پنج سال میگذرد که بر روی چک برگشتی من اقدام نشده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۶ #95618528

سلام من در سال ۹۳ ضامن شدم در موسسه ثامن الائمه امسال برای گرفتن دسته چک مراجعه کردم بانک گفتن چک برگشتی داری پیگیر شدم مربوط به موسسه ثامن الائمه است که با بانک انصار ادغام شده و تا کنون که مدت پنج سال میگذرد بر روی چک برگشتی من اقدام نشده چه باید بکنم

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از طریق بانک مراتب مربوط به رفع اثر نمودن از چک را پیگیری نمایید

سلام دوست عزیز
از همان بانک کسب اطلاع بکنید بصورت دقیق شما را راهنمایی می کنند بنطر رفع اثر از سو پیشنیه چکها بین ۵ تا ۷ سال باشد

سلام می توانید از طریق بانک مربوطه اقدام به رفع سوء اثر نمایید

سلام
به بانک مراجعه نمایید
در صورت عدم اقدام مشتری نسبت به رفع سوء اثر از سابقه چک برگشتی مطابق با بندهای فوق، سابقه هر چک برگشتی صرفا پس از انقضای مدت ۷ سال از تاریخ صدور گواهی نامه عدم پرداخت آن به صورت خودکار از سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی رفع سوء اثر می‌گردد»

با سلام ووقت بخیر
باید برای رفع سوء اثراقدام کنید و از بانک پیگیری کنید .