مجازات توهین و افترا چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۵۳ #95614992

با سلام... بنده از شوهرم بدلیل فحاشی در ملا عام و ارسال پیامکهای توهین امیز شکایت کرده ام. دادگاه قذف را قبول نکرد و گفت جرم ایشان توهین و افترا میباشد و پرونده به دادگاه کیفری فرستاده شده. میخواستم بپرسم چه مجازاتی برای ایشان در نظر میگیرند? با توجه به اینکه متن پیامکها شامل مواردی همچون حرام زاده ، حرام لقمه ، بی آبرو ، فاسد و بی شرف و .... و این دست کلمات میباشد.با پوزش از درج این کلمات

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این جرم مشمول مجازات شلاق و یا جزای نقدی خواهد بود ‌.

مجازات ایشان میتواند شلاق یا جزای نقدی باشد ولیکن این سابقه کیفری برای ایشان در دادسرا محفوظ می ماند و بعدا شما میتوانید در موارد مشابه به آن استناد نمایید .

سلام و احترام.
در قانون مجازات اسلامی در فصل پانزدهم تعزیرات و مجازات های بازدارنده تحت عنوان «هتک حرمت اشخاص» به موضوع توهین و فحاشی پرداخته شده است.

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد توهین و فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

قذف در لغت به معنی «تهمت و افترا بستن است» و در اصطلاح طبق ماده ۲۴۵ قانون مجازات اسلامی، «قذف یعنی نسبت دادن زنا یا لواط به یک نفر.» طبق ماده ۲۵۰ قانون مجازات اسلامی مجازات قذف ۸۰ ضربه شلاق می باشد.

موفق و پیروز باشید.

شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی

شما دردادگاه کیفری دو ، هنگامی که جلسه رسبدگی برگزارشد به قذف استناد کنید چون مطالبی که اعلام کردید دلالت برقذف دارد

باسلام
طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی
توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.