آیا در صورت عدم تمدید ممنوع الخروجی پاسپورتش رفع توقیف می شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۰ #95567254

با سلام
من همسرم را به خاطر ترک انفاق و مهریه ممنوع الخروج کردم و پاسپورتش هنگام ورود به کشور توقیف شد. حال سوال این است که اگر من بعد شش ماه نروم و ممنوع الخروجی را تمدید نکنم پاسپورتش خود به خود رفع توقیف میشود و او میتواند پاسپورتش را بگیرد و از کشور خارج شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام. بااتمام ۶ماه،نسبت به تمدیدممنوع الخروجی اقدام کتید.

سلام
بعد از سپری شدن ۶ ماه نسبت به تمدید اقدام فرمایید

با سلام با اتمام شش ماه نسبت به تمدید اقدام نمایید

با اتمام شش ماه نسبت به تمدید اقدام نمایید

باسلام و درود شما می توانید جهت تمدید اقدام نمایید.

با درود نسبت به تمدید اقدام فرمایید

با سلام،بله باید برای تمدید اقدام کنید.