در شورا به دلیل دادن چک مشتری شکایت کردن، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #95551362

باسلام وخسته نباشید
شخصی از اینجانب در شورا به دلیل دادن چک مشتری شکایت کردن و در ضمن وکیل هم گرفتن .یک فقره چک از من گرفتن و ساز دو فقره چک دراومد ایشان یک فقره دیگه رو نمیدونم از کی گرفته و امضای منو بشتش زده و در هر صورت من دادگاه نرفتم رای صادر شد منم به رای اعتراض زدم میخواستم بدونم میخوام شکایت کیفری کنم اگه راهنمایم کنید ممنون میشم چه شکایتی بکنم و ایا به وکیل هم نیاز دارم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید شکایتی مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول علیه ایشان مطرح نمایید.

با سلام
چنانچه امضا شما را جعل کرده باشند می توانید تحت همین عنوان از شخص مذکور شکایت کیفری نمایید.

با سلام و احترام شما می‌توانید به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید .