چیکار میتونم بکنم که دادگاه از هزینه تجدید نظر کنه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۷۷ #95549414

سلام. خانم بنده مهریه شو اجرا گذاشته و ۲۱ میلیون تومان هزینه دادرسی شده. یه جلسه دادگاهو نرفتم الان که اعتراض زدم ابلاغیه اومده که اگه هزینه دادرسیو ندی قانون خودش واسه مهریه تصمیم میگیره. الان من چون نفقه رو تازه پرداخت کردم توان پرداختو هزینه دادرسیو ندارم. میخواستم بدونم چیکار میتونم بکنم که دادگاه از هزینه تجدید نظر کنه؟ اگه خودش تصمیم بگیره چقدر قسط بندی میکنه واسه ۲۰۰ تا سکه؟ من کارگر فصلیم.
خانمم تو کارخونه کار میکنه با شهادت دروغ دو نفر تونسته از پرداخت هزینه معاف بشه

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی تقدیم نمایید

بادرودوسلام دادخواست اعسار ازهزینه دادرسی تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام دادخواست اعسار از هزینه دادرسی دهید

دادخواست اعسارازهزینه دادرسی رامطرح نمایید

درود دوست عزیز دادخواست اعسار از هزینه ی دادرسی دهید

اعسار از هزینه دادرسی مطرح نمایید

دادخواست اعسار از هزینه دادرسی طرح نمایید