شخص میتونه از سفته ی من سو استفاده کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۵ #95548354

سلام وخسته نباشید خدمت وکلای گرامی
بنده برای دانشگاه به همراه ۲ دوست خود به شهر دیگری قصد رفتن داشتیم و یکی از دوستانم گفت میتوانیم منزلی مجردی بگیریم به شرطی که بنده و یکی از دوستان هزینه ی رهن منزل و دوست دیگر وسایل منزل رو تقبل کنن.
ولی بنده به دلیل مشکل مالی سفته ای به مبلغ پانزده میلیون به ایشان دادم. که ایشان جای بنده پول رهن منزل را بزارن تا در مدت معین به ایشان پس بدهم.
اما بنده از رفتن به شهرستان و دانشگاه پشیمان شدم اما دوستم میگوید من سفته ی تو را به شر خر می فروشم.
تقاضای راهنمایی از وکلای گرامی را دارم.

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما
اول اینکه وقتی شما به شخصی سفته میدهد بایستی به همراه یک قرارداد یا در قبال گرفتن مدرکی باشد ، در هر صورت شما بایستی به ایشان اظهار نامه ای مبنی بر پس دادن سفته مورد نظر ارسال فرمائید و در اظهارنامه دلیل دادن سفته به ایشان را ذکر نمایید و مدتی به ایشان مهلت دهید تا به شما باز گرداند ، در غیر این صورت می‌توانید از طریق شورای حل اختلاف اگر مبلغ مورد نظر پایین تر از بیست میلیون تومان هست ،در غیر این صورت از طریق دادگاه حقوقی اقدام نمایید ، اگر مدرکی نداشته باشید میتوانید از طریق قسم دادن ایشان در دادگاه ثابت کنید،