آیا این امکان برای من وجود دارد که از ایشان به دلیل فرار از دین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۸ #95546510

در یک معامله پیش خرید مغازه به دلیل عدم انجام تعهدات طرف مقابل محکوم به پرداخت مبلغ ۲۷ میلیون تومان جریمه تاخیر تادیه شده است. تمام حساب های بانکی محکوم فاقد موجودی است. ولی در استعلام از ثبت اسناد حداقل ۱۵ ملک مسکونی و تجاری به نام ایشان وجود دارد. چون روند توقیف ملک طولانی شده است.
آیا این امکان برای من وجود دارد که از ایشان به دلیل فرار از دین شکایت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر املاک را انتقال دهند بله

سلام
چنین شکایتی نیازمند ارائه دلیل و مدارک مثبته می باشد و طرح دعوا بدون ارائه مدارک بی نتیجه خواهد بود

با سلام
شما اول باید وجود دین را اثبات کنی. دوم اون که مالی را انتقال نداده پول تو حسابش نیستش که فرار دین نمیشه

با سلام
نظر به اینکه محکوم علیه دارای املاک متعدد می باشد لذا با وجود اموال وعدم انتقال ان به اشخاص ثالث فرار از پرداخت دینی محقق نگردیده است