هزینه پزشکی قانونی بر عهده زوج، یا زوجه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۴۷ #95540682

سلام،خواهرم درخواست طلاق به دلیل عقیم، و نازا بودن شوهرش که ۱۲ سال از ازدواجشون گذشته و با وجود مراجعه به دکترهای متخصص و انجام عمل های متعدد که دکتر در اخر میگه امکان باروری زوج صفر است، فقط با عمل لقاح میشه که زوجه قبول نمیکنه و درخواست طلاق به استناد بند ۱۰ عقدنامه، که قاضی تعیین داور میکنه و زوج را به پزشکی قانونی میفرسته که اونجو هم میفرستن نزد متخصص، وقتی زوج مراجعه میکنه و هزینه آزمایش را ۴ میلیون تومان اعلام میکنن ایشان ازمایش نمیده و قاضی بدوی هم حکم به طلاق زوجه صادر میکنه، ولی زوج تجدید نظر خواهی کرده و بدون مدرک و دلیل قابل قبول فقط مینویسه بخاطر مشکل مالی ازمایش انجام ندادم و تقاضای نقض رای بدوی را دارم، پرونده اعاده میشه و این بار قاضی بدوی نامه ای به هر دو زوج و زوجه میده باهم بروند پزشکی قانونی،که این بار هم زوج از رفتن به پزشکی قانونی و آزمایش سر باز میزنه و میگه من نباید هزینه بدم،زوجه باید پرداخت کنه چون اون میخواد طلاق بگیره و ادعا میکنه من مشکل دارم باید خودش پرداخت کنه. پیش منشی دادگاه رفتیم که اونم گفت. زوجه باید پرداخت کنه هزینه متخصص رو، حالا زوجه نوبت گرفته بره پیش قاضی.
سوالم اینه، با توجه به بند ۱۰ عقدنامه، و همینطور عدم ارائه مدرک قابل قبول قاضی تجدید نظر چرا پرونده را اعاده کرده و انجام ازمایش برای هر دو نفر را خواسته؟ و اینکه هزینه ازمایش و پزشکی قانونی طبق عرایضم بر عهده زوجه هست یا زوج؟ ممنونم از پاسختون
حال با این

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : هزینه با شخصی است که تقاضای طلاق به علت بیماری رو تقدیم دادگاه کرده وم چنانچه عقیم بودن مرد ثابت گردد زوجه در نهایت میتواند بعنوان خسارت از زوج کلیه هزینه ها و خسارات را مطالبه نماید . لذا در حال حاضر هزینه پزشک قانونی با زوجه است