از برادرم به جرم تهدید و چاقوکشی شکایت شده است و مجازات حبس در نظر گرفته شده است برای تبرئه وی از چه طریقی باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۸۳ #95526153

سلام چند نفر از دوستای برادرم از ما پول خواستن وتهدید کرده بودن که اگه ندیم برامون بد تموم میشود ما از این موضوع ترسیدیم داداشم بریدم ترکیه پیش خواهر بزرگم و اونجا موند هر روز دوستاش زنگ میزدن بیا چرا رفتی اینجا بهتر و از این حرفا که ما نزاشتیم برگرده یه روز دیدیم برا داداشم جلب در اوردن که تو دعوا دسته جمعی بوده زده یه اقا وخانم با چاقو و قدرت نمایی کرده و همه دوستاش هم شاهد رفتن الان ما رفتیم دادگاه که این اتفاق کی افتاده پرونده رو ندادن رفتیم وکیل گرفتیم اونم ۴۰ میلیون خواسته گفته براش حکم ۵ سال و۶ ماه زندان دادن مادرم این همه پول ندارد به گفته وکیل قاضی گفته من اون میگیرم حسابش میرسم یعنی ما نمی توانیم از برادم دفاع کنیم حتی وکیل هم نمیگه که کدوم تاریخ اینا شکایت کردن که برادرم زدشون ۱ میلیون گرفته ۱۵ میلیون چک فقط گفته که زندان دادن ما چکاری باید بکنیم به نظرتون نمیشه از این اتهام تبرئه کنیم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون خودشان حضور ندارند مسلما باید وکیل بگیرید تا جلسه واخواهی تشکیل و رسیدگی شود دلایل و مدارک ازجمله شهود را حاضر تا تبرئه شوند

سلام
اظهارنظر در این خصوص بستگی به محتویات پرونده و اظهارات شکات و... دارد اما چنانچه در تاریخ درگیری برادر شما خارج از کشور بوده میتوانید به این موضوع استناد کنید و همچنین نسبت به دادنامه صادره در صورت امکان اعتراض کنسد