قاضی می‌گوید این ارزها تا اثبات نشود از کجا آوردی یا خریده ای رای صادر نمیشود؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۲ #95506642

با سلام و درود خدمت اساتید محترم
بنده تعدادی ارز دیجیتال به شخصی دادم به عنوان امانت که به عنوان خیانت در امانت محکوم گردیده
الان برای محاسبه مبلغ ریالی آن حقوقی شکایت کرده ام الان قاضی می‌گوید این ارزها تا اثبات نشود از کجا آوردی یا خریده ای یا ماین کرده ای من نمی‌توانم رای بدهم
آیا از کجا کسب کردن تعداد ۲ عدد بیت کوین به قاضی مریوط است؟ و ماده قانونی برای دفاع چه ماده ای است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنابر اظهارات رئیس کل بانک مرکزی امکان معامله رمز ارزها تنها برای واردات نه بین اشخاصمی باشد، معاون اداره نظام‌های پرداخت این بانک نیز اعلام کرد که بر اساس قانون شورای عالی مبارزه با پولشویی و مصوبه هیات دولت در سال ۹۸، مبادله رمز ارزها در کشور ممنوع است.

با درود
قاضی می تواند با صدور قرار عدم استماع دعوا نسبت به مطالبات غیر قانونی همانند وجه حاصل از ربا، قمار و ... دعوا را رد نماید. در خصوص دعوای مطروحه اصل بر این است که اموال کسب شده اشخاص بنا بر اصل صحت معاملات و قاعده تصرف و البینه علی مدعی و الیمین علی من انکر و قواعد متعدد دیگر قانونی و فقهی قانونی و شرعی بوده و اقدام قاضی خارج از حدود وظایف و اختیارات قانونی ایشان است مضافا مشروط نمودن جهت رسیدگی و دادرسی توسط قاضی تخلف انتظامی محسوبمی شود.

قاضی درست گفته شما باید مشروعیت بدست آوردن ارزها را ثابت کنید

درود:نیازبه اثبات دارد،قاضی مربوط به پرونده شما در صورت مشرروع بودن رای صادر می کند.

بله مشروعیت بدست آوردن آن باید احراز گردد

بلی باید مشروعیت ارز داشته تون رو اثبات کنید

باسلام
در صورت عدم اثبات تحصیل مال از طریق مشروع جرم و مجازات خواهد داشت (تحصیل مال نامشروع)