میتوانیم اقدام کرده و پس از ارزیابی ماترک سهم ایشان را به حساب دادگاه واریز نماییم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۰ #95493257

باسلام واحترام
احتراما، باستحضار میرساند از پدر اینجانب دو واحد آپارتمان به عنوان ماترک برای وراث به جا مانده است.تعداد وراث ۴ پسر و ۲ دختر. با توجه به توضیح بالا و مضاف بر اینکه انحصار وراثت نیز صورت گرفته است ۴ برادر به همراه ۱ خواهر ( ۹ سهم ) میخواهند ماترک مربوطه را فروخته و یا از خواهر دیگر ( ۱ سهم ) که حاضر به فروش نمیباشد خریداری نمایند،حال با توضیحات بالا اینجانب میتوانم به همراه ۳ بردار و یکی از خواهرانم از طریق دادگاه اقدام کرده و پس از ارزیابی ماترک سهم ایشان را به حساب دادگاه واریز نماییم.
باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا در خواست افراز باید بدید

ابتدا تقاضای تقسیم ترکه نمایید در غیر این صورت و عدم تقسیم ترکه می توانید درخواست دستور فروش مال مشاع را تقدیم دادگاه کنید

"با سلام"
درخواست افراز دهید و اگر قابلیت افراز نداشت دستور فروش ملک مشاعی دهید

سلام ، بعد از اتمام مراحل قانونی مربوط به مزایده و فروش از طریق دادگاه ، میشه سهم هرکسی رو به خودش پرداخت یا به حساب دادگاه واریز کرد ، این امور صرفا از طریق دادگاه امکان پذیر هست وگرنه شخص غایب حق شکایت و ابطال اقدامات شما رو خواهد داشت
با آرزوی شادی و بهروزی

در صورت قابل افراز بودن ملک مشاعی درخواست افراز آن و در غیر اینصورت با توجه ب اختلاف بوجود آمده دادخواست فروش ملک مشاعی را تنظیم کرده و پس از نظر کارشناسی ب نسبت سهم و قیمت آن اقدام ب پرداخت حق السهم وراث نمایید

سلام تقاضای تقسیم ترکه ودر صورت عدم تقسیم دستور فروش را مطرح نمایید در نهایت نسبت به خریداری نمودن سهم خواهر براساس قیمت کارشناسی شده اقدام نمایید

سلام
شما باید دادخواست تقاضای فروش ملک مشاع غیر قابل افراز بدهید.