اجرا گذاشتن سفته برای ضمانت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۸۳۵ #95483

سلام در شرکتى کار میکردم که سفته هام و بدون عنوان ضمانت گرفتن و اجازه ندادن درون سفته ذکر کنیم بابت ضمانت کارى هست.
الان یک ماهه من اونجا کار نمیکنم حقوق ندادن بهم که از طریق اداره کار شکایت کردم.احضار نامه هم در این خصوص که مدارک شناسى و سفته دستشون دارم هم دادم.
مدیر شرکت اقدام به اجرا گذاشتن سفته هام کرده.و هیچ گونه خیانت در امانت نکردم.
میشه لطفا راهنمایى کنید چه اتفاقى برام میوفته؟
ایا میتونن سفته ها رو پاس کنن؟یا به قول خودشون بازداشتم کنن؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید در صورتیکه برای مطالبه سفته اقدام کردند شکایت کیفری خیانت در امانت علیه ایشان مطرح نمائید و باید اثبات کنید که بابت ضمانت کار بوده است.