میگن به دادگاه شکایت میکنم و به جای ۲۰میلیون مبلغ بیشتری رو ازت میگیرم، آیا میتواند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۱ #95453771

سلام . بنده دو سال پیش از کسی ۲۰ میلیون قرض گرفتم و چک و صفته و یا چیز دیگه ای هم بهشون ندادم.
از اون موقع تا الان هر وقت میخواستم باهاشون تصفیه کنم میگن: اون موقع ۲۰میلیون بوده حالا تورمه و من بیشتر از ۲۰میلیون میخوام.
البته بنده زیر بار نرفتم
الان میگن به دادگاه شکایت میکنم و به جای ۲۰میلیون مبلغ بیشتری رو ازت میگیرم.
میخواستم بدونم آیا دادگاه جنین حکمی میده؟
یا اینکه میگه باید همون ۲۰ میلیونی که بهم قرض داده رو پس بگیره؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ مبلغ با خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است

سلام
امکان مطالبه مبلغی بیشتر از آنچه که قرض داده شده تحت عنوان خسارت تاخیر تادیه وجود دارد .
مگر اینکه شما بتوانید با ادله و لایحه مناسب اثبات نمایید که پیش از این چندین مرتبه قصد ادای قرض خود را داشته‌اید و ایشان از دریافت آن استنکاف می نمودند.

با سلام
اگر به صورت قانونی مثل اظهار نامه طلب خود رو مطالبه کرده باشد از اون تاریخ خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد در غیر اینصورت خیر

درود ؛ اگر ثابت شود که طلبکار طلب خود را پیشتر مطالبه کرده و لیکن شما بی جهت از ادای دین استنکاف ورزیده اید ، از تاریخ مطالبه مشمول پرداخت خسارت تاخیر تادیه می گردید و الا خیر. اثبات این امر بر طلبکار است.

خیر اخذ مبلغ اضافه ربا محسوب میشود. مگر تحت عنوان خسارت تاخیر تادیه بشرط وجود شرایط آن