قانون گذر زمان پرونده قضایی چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۹ #95451220

سوال درمورد قانون گذر زمان حکم قضایی که از ان ۵ سال گذشته است

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به نوع جرم مرور زمان آن متفادت است

درود بر شما، چنانچه منظور شما مرور زمان باشد، با توجه به نوع جرم و مجازات، ممکن است فراتر از ۵ سال باشد.

مرورزمان برخی جرایم ۵سال هستش

سلام مرور زمان ۵ساله از زمان صدور حکم در برخی موارد مانع اجرای حکم است

درود
با توجه به نوع جرم و مجازات آن مرور زمان متفاوت است

احتمالا نظر شما مرور زمان است که در اکثر جرایم بیش از ۵ سال می باشد

سلام
بناب قانون مجازات اسلامی مصوب ۹۲ و با توجه به جرم ارتکابی بله گذشت پنچ سال نیز قابلیت منع تعقیب در برخی جرائم متصور است