شرب خمر و نگهداری مشروبات الکلی به ناحق برام بریدن؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۷ #95443035

سلام ببخشید حدود دوهفته پیش کلانتری از من و دوستام ۵ لیتر مشروبات الکی داخل ماشین گرفتن درصورتی که من به همراه دوست دیگم اصلا اطلاع نداشتیم که داخل ماشین مشروب هست و اینا برای راننده ماشین بود بعد رفاقتی اعلام کردیم برای هر ۳تامون هست که مشکلی براش پیش نیاد و داخل کلانتری مارو زدن ما هم که اولین بارمون بود گفتن حتما چیزی خوردید مام از ترسمون نوشتیم که مصرف کردیم تا ولمون کنن درصورتی که چیزی نخورده بودیم ازمون تست الکلم نگرفتن حالا چند روز دیگه دادگاهمونه میخواستم ببینم چی بگم که از خودم دفاع کنم چون داخل ابلاغیه نوشته نگهداری مشروبات ومصرف مسکر لطفا بهم کمک کنید شدم آش نخورده و دهن سوخته

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید انکار نکید واقعیت را بیان نمایید تا از تخفیف مجازات بهره ببرید

برای اثبات شرب خمر حداقل دو بار اقرار در دادگاه لازم است وگرنه قابل اثبات نیست.

بهتر است واقعیت را بیان نمایید

اقرار تحت اجبار جز ادله نیست

با سلام،مدتهاست ضرب و شتم در یگان های انتظامی ممنوع شده و تمام محل تحت پوشش دوربین مداربسته است و چنانچه شما مدعی هستید که تحت شکنجه اقرار کرده اید باید ثابت کنید و اگر آثار شکنجه وجود دارد به پزشکی قانونی بروید، در غیر این صورت بهتر است حقیقت را بگوئید

با سلام
در صورت توبه مرتکب قبل از اثبات جرم و ندامت و اصلاح آن برای قاضی محرز شود حد ساقط میگردد

سلام.چون اقرار کرده اید فقط باید ثابت کنید که تحت آزار و شکنجه این حرفها را زدیم و میتونیدواقعیت را عنوان کنید .