نمیدانم از چه طریقی پیگیری کنم هم پول از بین رفته و هم به ماشینم خسارت وارد شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۴ #95390146

با سلام خدمت وکلای بنیاد وکلا

چند ماه پیش یکی از اقوام بنده به همراه همسر و پدرشان از بنده کلاهبرداری کرده و مبلغ ۷۰ میلیون پول از بنده از طریق شبا و کارت به کارت دریافت کرده اند و همچنین خودروی بنده را به تصرف گرفتند و خودرو را مشمول خسارات فنی و جریمه نیز کردند.
برای گرفتن حواله خودروی ۲۰۷ از بنده این مقدار پول دریافت کردند بهمراه خودروی خودم(خودرو سند زده نشده فقط در تصرفشان بود تا بفروشند) اما خبری از حواله نبود بعد از پیگیری متوجه شدم حواله کلاهبرداری است
خودرو را از طریق اظهارنامه ای پس گرفتم اما با خسارت بسیار شدید فنی و بدنه، اما از دادن رسید امتناع کردند
دادخواست استرداد وجه زدم
جلسه بدوی انجام شده و قاضی با توجه به مدارک من(پیامک و فایل صوتی) گفتند قابل پیگیری نیست اصلا چون کلمه حواله امده در دادخواست استرداد وجه شما، این عقد جاری است و باید بطلان یا اقاله ان ثابت شود(اصلا در جلسه ای شرکت نکردم و همچیز به صورت شفاهی بوده و جایی را نیز امضا نکردم) قاضی از بنده خواست دادخواست خود را رد کنم. این کار را انجام دادم
نمیدانم از چه طریقی پیگیری کنم هم پول از بین رفته و هم به ماشینم خسارت وارد شده
پیشاپیش از زحماتتان ممنون و سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب می توانید شخص ان یا توسط وکیل دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام
اگر قرارداد و مبایعه نامه ای نیست بهترین کار دادخواست مطالبه وجه هست

درود

به استناد مدارک واریزی دادخواست مطالبه وجه و خسارات را دهید و اسمی از حواله نیاورید .

سلام با توجه به اینکه عقدی منعقد نشده است بطلان معامله و یا الزام ب ایفای تعهد منتج ب نتیجه نخواهد شد .طبق فیش واریزی و پرینت حساب مجددا دادخواست استرداد وجه طبق ماده ۲۶۵ قانون مدنی مطرح کنید

باید دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر تهیه و تقدیم حواله مورد اشاره مطرح نمائید . سپس در صورتیکه رای به نفع شما صادر شده و طرف مقابل از ایفای تعهد استنکاف ورزد میتوانید دادخواست فسخ قرارداد و استرداد وجه را طرح کنید .

دادخواست الزام به تحویل مبیع به طرفیت ایشان مطرح کنید