شکایت از کانال تلگرام پوشاک امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۵۰ #95387583

سلام خسته نباشید من چن روز پیش تقریبا ۲۱ اردیبهشت از کانال تلگرام پوشاک ک فروشگاه مثلا خودشونو معرفی کردند کانالشونو یبار ۱ و ۱۰۰ و یبار دیگ همون روز ۱ و ۴۰۰ خرید کردم گفتن که مدت ارسال
بار شما بیست و ششم از طرف ما به سمت بندر عباس ارسال میشه و از آنجا توسط باربری به مقصد شما (دقیقا به آدرس شما) ارسال میشه و تا سی و یکم و به آدرس شما میرسه.الان ۲ خرداد شده هرچ pm میدم ج نمیدن حتی سین هم نمیکنن من باید چ جوری پیگیری کنم فیش واریزی ک ب اسم اون شخص هم هس رو دارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، ابتدا از دفتر خدمات قضایی اظهارنامه تحویل کالای سفارشی باستناد فیش واریزی به حساب صاحب ارسال نمایید اگر عمل نکرد دادخواست الزام فروشنده به ایفای تعهد و تحویل کالای سفارشی بطرفیت ایشان مطرح نمایید.
میتوانید شکایت کیفری کلاهبرداری رایانه‌ای هم مطرح نمایید

با سلام. می‌توانید با عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید.

سلام
باید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

با سلام می‌توانید از طریق پلیس محترم فتا شکایت نمایید و حساب‌های آن را مسدود کنید

می تونید شکایت کیفری مطرح کنید و پرونده به پلیس فتا ارجاع می شود

از طریق پلیس فتا اقدام کنید

با سلام
اگر اجناس ارسال نشد می توانید به طرفیت صاحب کارت بانکی که پول واریز کردید دادخواست مطالبه وجه بدهید