برای درخواست استرداد جهیزیه از طریق دادگاه خانواده، فقط حضور زوجه لازم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۲ #95378428

برای درخواست استرداد جهیزیه از طریق دادگاه خانواده، دادگاه فقط حضور زوجه رو میخواد یا طرفین؟
اگر برای قسمتی از جهیزیه فاکتور داشته باشیم اما برای بقیه فاکتور نداشته باشیم با شهادت شهود اثباتش تضمینیه؟
پروسه ی استرداد جهیزیه چه زمان به طول می انجامد؟
امکانش هست در جلسه ی اول دادگاه حکم قضایی صادر بشه؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضور خواهان کفایت می کند و عدم حضور خوانده (زوج) مانع رسیدگی نیست
با استنادبه شهود نیز می توانید اثبات مالکیت کنید
از نظر زمانی بستگی به حجم کار شعبه دارد
امکان صدور حکم در جلسه اول نیز وجود دارد اما احتمال ان ضعیف است

طرفین به جلسه دعوت میگردند ودرصورت نداشتن فاکتور معرفی شهود جهت اثبات ادعا ضروریست

با احترام
بله حضور زوجه کافیست.
معمولا در جلسه ی اول صادر خواهد شد.
مضافا اینکه شما نیازی به دادگاه ندارید و میتوانید با اطلاع مامور انتظامی و داشتن سیاهه،مبادرت به آوردن جهیزیه نمایید و زمان را از دست ندهید. . (اموال زوجه مستقل از اموال زوج است).
با داشتن شاهد نیز میتوانید آن بخش از اموال را که سیاهه ای برای آن ندارید استرداد کنید. اما برای این منظور الزاما باید از پروسه ی دادرسی و دادگاه وارد شوید.

توجه:وجود فاکتور الزامی نیست. و فقط امضاء زوج پای ورقه ی سیاهه مثبت ادعای شما خواهد بود.

با سلام دعوای استرداد جهیزیه مانند هر دعوی دیگر موکول به وجود خواهان و خوانده است. و هر دو در دعوا ی مطروحه شرکت خواهند داشت. تهیه استشهادیه برای اثبات وسایل فاقد فاکتور و خارج از لیست کافی خواهد بود.

بدای استردادجهیزیه طرفین ( زوجین ) دعوت میشوند جهت رسیدگی . شهود جزء ادله اثبات دعوی است