آیا میتوان رفع ممانعت از حق را درخواست داد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۵ #95374392

با سلام و احترام.
آپارتمانی دارای سه واحد B، A و C است. A سازنده است که یک واحد برای خودش، یک واحد به B و یک واحد به دخترش فروخته است.
B حدود ۱۲ سال قبل(در زمان ساخت) از A خریداری کرده است.
C نیز حدود سه سال پیش از دختر A خریداری کرده است.(C من هستم.)
الان صورتمجلس تفکیکی کل ساختمان را از ثبت اسناد گرفتم. مشخص شده انباری که در تصرف B هست عمومی بوده که از A خریداری نموده و ادعا میکند که در زمان خرید این انباری را تحویلم دادن. در قولنامه اش تیک انباری خورده و ۱۲ ساله که در تصرفش هست و کاملا شخصی محترمه و میگوید هر چه قانون بگوید انجام میدهد.
من بعنوان شخص C میتوانم دعوی رفع ممانعت از حق را از B درخواست بدم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید

دادخواست رفع تصرف بدهید....

از آن جایی که انباری بر اساس صورتمجلس تفکیکی مشاع هست تقاضای خلع ید مشاعی را مطرح نمایید.

با سلام دعوای تصرف عدوانی مطرح نمایید

با درود دعوای رفع تصرف مطرح نمایید

دادخواست رفع تصرف ارائه بدهید.

دعوی خلع ید و رفع تصرف را باید مطرح کنید . برای راهنمایی دقیق تر باید مدارک بررسی شود .