آیا طبق قانون من باید تلویزیونش رو تعمیر کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۵ #95359852

سلام طبقه پایینی خونمون سقفش آب داده به گفته خودش آب ریخته روی تلویزیونش اومده دعوا که باید تلوزیون منو درست کنی میخواستم از شما راهنمایی بگیرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از باب تسبیب در وقوع خسارت، شما باید جبران نمایید

با سلام
چنانچه این موضوع سبب خسارت وارده به ایشان شده باشد ، شما مکلف به جبران ضرر و زیان ایشان می باشید .
احراز صحت این امر بر عهده کارشناس رسمی دادگستری است .

سلام
چنانچه خرابی تلویزیون بدلیل ریزش آب از سقف بوده شما باید جبران خسارت کنید.البته این نیازمند این هست که ایشان ثابت کنند که خرابی تلویزیون بدلیل مذکور است

در صورتی ک سقف و چکه کردن اب از منزل شما منجر ب این اتفاق شده باشد اصولا جبران خسارت بر عهده شماست .

با سلام، چنانچه خرابی تلویزیون به واسطه جریان آب از واحد شما بوده باشد، مطابق با مادتین ۳۲۸ و ۳۳۱ قانون مدنی، به جهت تسبیب شما مسئول جبران خسرات و تعمیر هستید.

اگر ادعای مذکور صحت داشته باشد، بله بابد خسارت داد

بله از باب تسبیب در وقوع خسارت به عهده شماست