چگونه از شخصی که به او مغازه را سپرده ام و بدهی زیادی بالا آوره، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #95354109

بنده یک نفر رو به جای خودم روی مغازه گذاشتم اما الان با بدهی ۱۵۰ میلیونی مواجه شدم و مردم من رو به عنوان صاحب مغازه می شناسن و بدهی رو از من میخوان آیا میتونم از اون فرد شکایت کنم؟
البته هیچ گونه قراردادی با ایشون نبسته بودم به علت نسبت نزدیکی که با بنده داشتن
ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اثبات مراتب می توانید حسب اقداماتی که انجام داده اند دعوای کلاهبردار یا خیانت در امانت یا ... مطرح نمایید

با سلام
برای پاسخ دقیق به سوال شما باید مشخص شود بدهی بابت چه مواردی بوده است علی ایحال چنانچه شما به عنوان صاحب مغازه محکوم به پرداخت باشید می توانید بعد از پرداخت مبلغ محکومیت با اثبات این امر که در واقع مسئولیت پرداخت با شخص دیگری بوده است مبالغ را از ایشان مطالبه نمایید.