چطور در جلسات دادگاه به جای ایشون شرکت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۸ #95336403

سلام ، پدر من میخواد از اشخاصی به جرم مزاحمت شکایت کنه ولی چون سن پدرم خیلی بالاست قادر به رفتن به دادسرا و شرکت در جلسات دادگاه نیستند . بنده به عنوان پسرشون چطور و از چه طریقی میتونم به جای ایشون روند کارهای شکایت رو انجام بدم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شکایت کیفری باشه یک سری موارد تحقیقاتش رو میتونید در کلانتری و دادسرا با هماهنگی قاضی خودتون انجام بدید مثل حاضر کردن شهود، پیگیری های اداری و ... که البته قاضی دادسرا ممکنه همکاری لازم رو نکنه و حق داره همکاری نکنه.

شما حتی با وکالت محضری هم نمیتونید در دادگاه شرکت کنید به جای پدرتون، ولی میتونید با وکالت محضری به وکیل وکالت بدید که البته الان امضای وکالت نامه الکترونیک از طریق رمزیه که میاد روی شماره موبایل اعلامی پدرتون و نیازی هم به وکالت محضری نیست و مستقیما میتونند وکالت بدهند به وکیل.

امکان حضور شما بحای ایشان وجود ندارد می توانید برایش وکیل بگیرید

باید به وکیل دادگستری وکالت بدهند.

بادرودوسلام برای ایشان وکیل بگیرید.

با سلام، صرفا وکیل دادگستری میتواند به وکالت از ایشان طرح دعوا نماید

شما چنین امکانی را ندارید یا پدرتان باید شرکت کنند یا وکیل دادگستری از طرف ایشان در جلسات شرکت کند.