یک چک کارمندی یا بازنشسته یا سفته همه به مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای ضمانت از من میخواهند، چه کار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۰۲۷ #95325356

از بنده درخواست شده برای ضمانت در یک مغازه که کوچک هم هست یک چک کارمندی یا بازنشسته با امزای کارمند یا سفته اونم باز با امزای کارمند همه به مبلغ ۵۰ ملیون تومان بدم چه کار کنم که به مشکل بر نخورم چون میترسم مغازش رو نزنن بیفته گردن من بعد چک وصول کنه یا خودش تو زرد از اب نیاد و اونو یه هو نقد نکنه و از این دست کارا و یک راهنمایی هم بکنین که چه جوری بگم که به کسی بر هم نخوره ممنون

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در متن چک بیان کنید بابت چه موضوعی تحویل میگردد.
ضمانت/امانت

باسلام
درصورتی که سفته ارائه دادید حتمادرروی سفته حواله کردراخط بزنید وبنویسید بابت حسن انجام کار دروجه (نام کارفرما) وحتما کپی سفته را برای خودبگیرید ورسیدی هم از کارفرما رسید همراه باتاریخ تحویل دریافت کنید.اگر خواستید چک ارائه دهیدحتما باید در رو یا پشت چک درج کنید که این چک به منظور ضمانت صادر شده است

با سلام و احترام
حتما باید در متن چک و سفته عبارت ضمانتی بودن آن بابت کار یا هر موضوع دیگری قید گردد

دوست عزیز من نمی‌دونم کجاش نامفهوم بود شما باید رسیدی از اون شخص که امضا شما و ایشان باشه تحویل بگیرید که چک یا سفته با مشخصاتش که تو رسید ذکر شده است بعلت موضوع ضمانت بصورت امانی نزدش ایشان قرار گرفته

با سلام
در صورتی که قصد ارائه چک و سفته دارید حتما جمله بابت ضمانت موضوع ... در چک و سفته درج شود و رسیدی از بابت اینکه چک و سفته بابت ضمانت دسته دارنده بصورت امانی می باشد را بگیرید حتما