میزان پرداخت مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۸ #95315061

دختری ۱۴ ساله با پسری نامزد میکند و صیغه موقت با ۲ سکه بهار آزادی ثبت می شود.
سکه دوران عقد دایم هم ۱۰۰ سکه اعلام می شود. ولی عقد دایم جاری نشده است.

در دوران صیغه موقت، بکارت دختر از بین رفته است.
اگر در دوران صیغه موقت این نامزدی به هم بخورد، مهریه ای که باید پرداخت شود چقدر می باشد ؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با توجه به مهریه در عقد موقت، دو سکه تعلق خواهد گرفت.

باسلام تمام مهریه بیان شده را باید پرداخت کنند

با سلام
به تعداد سکه مورد توافق ،محکوم می شود و باید پرداخت کند.

سلام، دو سکه بهار آزادی...

با سلام تمام مهریه به دختر در اینجا تعلق میگیرد

سلام در سندنکاحیه هر تعدادمهریه در نظر گرفته شده باشد همان تعداد محکوم به پرداخت میباشد

باتوجه به اینکه صرفاعقدنکاح موقت جاری شده ودرآن زمان رابطه زناشویی وازاله بکارت صورت گرفته لذاهمان ۲سکه عقدموقت قابل مطالبه هست ولاغیر.
مویدباشید