درجه خودمو از استواری به سروانی‌ با فتوشاپ عوض کردم، امروز از حفاظت سپاه محل خدمت گفتن که برم اونجا، چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۸ #95294891

توی چالش این‌ مدت اینستاگرام به یک چالش عکس زمان خدمت دعوت شدم و یه عکس فتوشاپی برای چالش گذاشتم که توی اون درجه خودمو از استواری به سروانی‌ با فتوشاپ عوض کردم و مشخصه فتوشاپه. امروز از حفاظت سپاه محل خدمتم که تو شهرمونه بهم زنگیدن که برم اونجا پرسیدم‌ چرا که نگفتن و من نرفتم دوباره زنگ زدن و به خاطر کرونا گفتم نمیتونم بیام گفتن تماس میگیریم‌ شنبه. به نظر شما دادسرای نظام میفرستنم یا جرم و مجازاتم چیه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اثبات شود هدف از این کار فریب نبوده وصرفا جنبه شوخی دارد و سوء استفاده نشده باشد با اخذ تعهد مووع حل میگردد
در غیر اینصورت به دادسرا ارجاع داده میشود

با سلام
شما مرتکب جرمی نشده اید و تخلف انتظامی است که از طریق مبادی داخلی بررسی و نسبت به آن تصمیم گیری میکنند

اگر در یک کپی دستکاری کرده اید اصل این کار جرم نیست مگر اینکه با این کار موفق به فریب مسوولین و اخذ یک امتیاز یا حقوق اضافه شوید در اینصورت جرم است

ازانجاکه سواستفاده نمرده ویاسونیتی, درکارنبوده نگران نباشید

سلام
اگر احراز شود که بقصد شوخی این کار را انجام داده اید و هیچ سابقه ای هم نداشته باشید و از این کار هیچ سواستفاده ای نشده باشد احتمالا با اخذ تعهد عدم تکرار مشکل تون حل میشه و الا موضوع از طریق دادسرا قابل پیگیری است