خانمی به شوهرم زنگ میزده با هم حرف میزدن چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۶۹۹ #95260492

سلام
خانمی به شوهرم زنگ میزده من متوجه شدم الان باید کجا شکایت کنم
آیا رسیدگی میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صرف تماس تلفنی فاقد وصف مجرمانه است لکن در صورت داشتن ادله و مدارک کافی در این خصوص شما می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید، هرچند صرف تماس و مکالمه رابطه نامشروع نیست.

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است تا قابل شکایت باشد.

با سلام، صرف صحبت عنوان مجرمانه ندارد باید دید چه پیام ها و حرف های زده شده است

صرف تماس تلفنی اداه کافی جهت اثبات رابطه نامشروع نمی باشد

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

با احترام
در صورت اثبات رابطه نامشروع ۹۹ ضربه شلاق