برای تخفیف مجازات درخواست کردیم شعبه صادرکننده رای درخواست را قبول نکرد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۰۶ #95260203

در پرونده قتل اولیایی دم با دریافت دیه نسبت به قاتل رضایت داده و قصاص ساقط شد و طبق ماده ۶۱۲ آزاد شد اما خانم من ۲۰سال حبس برای معاونت محکوم شد و ۱۴ماه است درحال گذراندن کیفر بسر میبرد برای تبصر‌ه ماده ۶۱۲ برای تخفیف مجازات درخواست کردیم شعبه صادرکننده رای درخواست را قبول نکرد و درمورد ماده ۱۰ق م ا بندب جدیدالصدور فرمود به همسر
من شامل میشود درخواست راهنمایی و کمک دارم یاهرگونه که میشودبه زندگی ودخترام وتحکیم بنیان خانواده ؛عاجزانه تقاضایی راهنمایی دارم خداخیرتون بده بلکه به کانون خانواده برگرده ممنون🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی قتل
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع منوط به بررسی اوراق و مدارک دادنامه صادره می باشد
پیشنهاد میکنم جهت اخذ راهکارمناسب اقدام به رزرو خدمت مشاوره تلفنی نمایید

بااحترام. تخفیف ازاختیارات قاضی رسیدگی کننده است ودرصورت صلاحدید اعمال میکند.

با سلام تخفیف در مجازات از اختیارات قاضی است اجباری نمی باشد

تخفیف در مجازات از اختیارات قاضی است اجباری نمی باشد

دادگاه الزامی در این خصوص نخواهد داشت

تخفیف مجازات در اختیار دادگاه است.

وقت بخیر تخفیف مجازات الزامی نیست و اختیار با دادگاه است