وصول دیه از بیت المال برای فردی که در عراق شهید شده به صورت کیفری ممکن است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۲ #95245365

سلام علیکم
وصول دیه از بیت المال برای فردی که در عراق توسط داعش شهید شده است به صورت کیفری ممکن است یا دادخواست حقوقی؟؟ چهار سال از شهادت می گذرد

مشاوره حقوقی دیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم، اقدام از جهت کیفری لازم نیست و صرفن مراجعه با مدارک و مستندات به بنیاد شهید کفایت میکند. البته در صورت اعتراض نسبت به اعزام و چگونگی شهادت آن عزیز موضوع فرق میکند.

اگر مشمول عنوان شهید باشدباید ازطریق بنیادشهید پیگیری شود

با سلام شهادت را شما اعلام میکنید یا از مدافعان حرم بودند و شهید شده است یا برای زیارت به عراق رفتن اول باید اینها مشخص تا بتوان راهنمایی نمود

درود
به بنیاد شهید مراجعه کنید.

اگر شهید شده سپاه خودش مراحل اداری آن را جهت اقدامات بعدی انجام می دهد

بنیاد شهید متصدی امور اینچنینی است و باید از طریق این سازمان اقدام کنید.

سلام با ارائه مستندات و مدارک مبنی بر شهادت از طریق بنیاد شهید اقدام نمایید