درخواست حق طلاق بعد از عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۷ #95238301

سلام خسته نباشید
حدود ۶ سال با همسرم آشنایی داشتم و نزدیک ۳هفته هست که نامزد شدیم پافشاری زیادی برای گرفتن حق طلاق داشتم در ازای ۱۴ سکه ولی این حق رو ندادن و مهریه ۸۰ سکه شد پافشاری زیاد برای رفتن به خونه اش رو دارن ولیی بعضی اخلاق هاشون رو الان که مالک بنده شدن نشون می دن که از آینده می ترسم و می خوام در عقدنامه حق طلاق رو قید کنن الان این درخواست جایز هست و امکان انجام این کار در دفترخونه هست؟چجوری ایشون رو راضی کنم برا این کار؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت موافق بودن زوج وزوجه حتی بعد ازدواج هم می شود در شروطی که مخالف قوانین آمره نباشد ومبطل عقد نباشد در توضیحات عقد نامه یا خارج از آن توافقاتی در دفترخانه ازدواج انجام داد
اما وکالت در طلاق چون شما موقع عقد این شرط را نکردی الن در دفترخانه ثبت اسناد با موافقت زوج امکان پذیر است

با سلام و احترام
شما میتوانید به همراه زوج با مراجعه به دفتر اسناد رسمی وکالت در طلاق بگیرید
نحوه رضایت زوج با توافق بین خودتان می باشد

با سلام
بعد از ثبت و تنظیم سند نکاحیه نمیتوان تغییری در ان نمود و میتوانید برای اخذ حق طلاق از طریق دفاتر اسناد رسمی ادقام بفرمایید

سلام
وقت بخیر
وکالت در طلاق در دفتر اسناد رسمی (نه دفتر ازدواج) و طی یک سند رسمی باید تنظیم شود.

وکالت در طلاق می بایست در سند جداگانه در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد تا قابلیت اجرا داشته باشد

تحت هیچ شرایطی نمیتوان برای فردی حق مالکیت نسبت به شخص دیگری متصور شد.
راهی برای الزام ایشان به اعطای وکالت جهت امر طلاق وجود ندارد و نیاز به جلب رضایت ایشان است.

با توجه به توافق شما و همسرتان می توانید از ایشان وکالت حق طلاق را درخواست کنید و با حضور در دفتر اسناد رسمی تنظیم سند کنید