اقدامات لازم برای اعتراض به پزشک قانونی چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۱,۲۹۰ #95201690

سلام/ممنون بابت وقتی که میگذارید

سوالم از شما اساتید اینه:
چگونگی اعتراض (مراحلش) به برگه پزشک قانونی به چه صورته؟

***نکته:طرفم پرونده ساز و اخاذه... و به وسیله تلمبه و سیر بدن هاشون را کبود میکنند...
از من یا خانواده ام دو ساله با عنوانهای تکراری تخریب و ضرب و جرح شکایت میکنه، دادستان و دادسرا همه میگن چون شکایت حق هر کسیه و کارش قانونیه، نمی تونیم کاری بکنیم... در کل هیچکس نیست که بتونه جلوش را بگیره...
پزشک قانونی هم تشخیص نمیده و سالهای پیش تر هم تشخیص صحیحی ندادن، که ایشون تا بحال دم لای تله نداده و شغلش همینه ...

""فقط تو برگه پزشک قانونی زده میشه بر اثر اثبات جسم سخت...""

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید.

باسلام
میتوانید اعتراض نمایید

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به نظر پزشکی قانونی اعتراض نمایید.

شما می توانید به نظر پزشکی قانونی از طریق شعبه اعتراض نمایید

برای اعتراض به نظریه پزشکی قانونی باید مدارک و مستندات پزشکی و بیمارستانی که صحت ادعای شما و نقض نظریه پزشکی قانونی را ثابت کند به ذادگاه تقدیم نمایید.

تنها نظر پزشک قانونی ملاک نیست آیا شهود دارد که شما زده اید با چه دلایلی

درود
یک هفته پس از وصول نظر امکان اعتراض وجود دارد.