آیا قاضی حکم زندان به ایشون میده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #95174925

سلام وقت بخیر ممنون میشم راهنماییم کنید من توانایی هزینه وکیل رو ندارم متاسفانه
برای مهریه اقدام کردم در جلسه دادگاه وکیل همسرم یه کاغذنامه عادی مبی براین که من مهریه مو بخشیدم جز پنج عدد که اون رو وصول کردم من به هیچ عنوان به ایشون امضا نداده بودم
اعتراض کردم دوبار ارجاع داده شد به کارشناس و نظریه براین بود که برگه سفید امضا بوده و نامه تایپی بعدا اضافه شده به برگه
من شکایت کیفری رو انجام دادم اما هنوز حکم نیومده
سؤالم این هستش من با این دو دلیل میتوانم درخواست طلاق بدم اول اینکه بر اساس همین سفید امضا دوم اینکه همسرم ۱۵ ماه نفقه معوقه باید پرداخت کنه درخواست اعسار زده و شاهد اورد احتمالا اعسارشون قبول بشه اما شهادتشون دروغ بود
من بر اساس این اعسار نفقه امکانش هست برای طلاق اقدام کنم ممنون میشم راهنمایییم کنید
ممنونم ازتون اجرتون باشه با آقا امام زمان

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱ - همانوطر گفتید حق شکایت دارید
۲ - در مورد طلاق باید دارای رایطی باشید مانند :
ماده (۱۱۳۰) قانون مدنی ‌ماده واحده - یک تبصره به شرح ذیل به ماده (۱۱۳۰) قانون
مدنی مصوب۱۳۷۰.۸.۱۴ الحاق می‌گردد:

‌تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که‌ادامه
زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل‌درصورت
احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌گردد:

۱ - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه‌متناوب
در مدت یک سال بدون عذر موجه .

۲ - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که
به‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن
در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.

‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجددا به مصرف‌موارد
مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.

۳ - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.

۴ - ضرب و شتم یا هرگونه سوء‌رفتار مستمر زوج که عرفا باتوجه به وضعیت زوجه‌قابل
تحمل نباشد.

۵ - ابتلاء زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه
صعب‌العلاج‌دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

‌موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و
حرج‌زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

سلام
۱ - همانوطر گفتید حق شکایت دارید
۲ - در مورد طلاق باید دارای رایطی باشید مانند :
ماده (۱۱۳۰) قانون مدنی ‌ماده واحده - یک تبصره به شرح ذیل به ماده (۱۱۳۰) قانون
مدنی مصوب۱۳۷۰.۸.۱۴ الحاق می‌گردد:

‌تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که‌ادامه
زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل‌درصورت
احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌گردد:

۱ - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه‌متناوب
در مدت یک سال بدون عذر موجه .

۲ - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که
به‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن
در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.

‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجددا به مصرف‌موارد
مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.

۳ - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.

۴ - ضرب و شتم یا هرگونه سوء‌رفتار مستمر زوج که عرفا باتوجه به وضعیت زوجه‌قابل
تحمل نباشد.

۵ - ابتلاء زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه
صعب‌العلاج‌دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

‌موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و
حرج‌زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.