شاکی نام من را در دادخواست اشتباه درج کرده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۷۰۹ #95174792

با سلام
من در یک کلینیک کار میکنم که یکی از بیماران بر سر مسئله‌ای بی جهت شروع کرد با داد و فریاد کردن بر سر همکار من. با شنیدن صدای فحاشی ایشون به اتاق رفتم و با تماس با ۱۱۰ پلیس آمد و گزارش نوشت. اما اون فرد هم از طرف دیگه شاکی شد و از بعد از جر و بحث با پلیس از او خواست که علیه ما گزارشی بنویسد که در نهایت این اتفاق افتاد. چند روز پیش وقتی به کلینیک مراجعه کردم دیدم همکاران من برگه‌ای دادند که در موضوع اون نوشته تهمت، توهین به افراد عادی، تهدید به قتل و غیره! این در حالی هست که من برای آروم کردن اون شخص حتی او رو بغل کردم و چند بار بوسیدم و حقیقتا مواردی که نوشته دروغه. او به ما تهمت زد و توهین کرد و غیره.
اما جدا از مسائل فوق اسم من رو اشتباه زدن. مثلا اگر اسم من علیرضا حسینی باشه به اشتباه نوشتن علی رضایی. به همکارام گفتم نباید برگه رو تحویل میگرفتید و باید میگفتید چنین فردی نیست. حالا من با این حساب لازم هست در دادگاه حاضر بشم یا اگر نرم به ضررم تموم میشه؟
طرف اگر شاهد دروغین نیاره قطعا حرفش به کرسی نمیشینه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کسی ازهمکاران ابلاغیه راتحویل گرفته . هم می توانید دادگاه بروید و هم‌نروید . چون اسم و قامیل شما اشتباه است و دعوی متوجه شما نیسن

سلام
چون ابلاغیه به نام شما صادر نگردیده بنابراین نیازی به حضور شما نمیباشد

سلام
به نظر نیازی به حضور در دادگاه نیست و کلا ابلاغیه ای خطاب به شما صادر نشده است که نسبت به ان تمکین نمایید و امکان تغییر نام نیز در پرونده وجود ندارد و اگر بر فرض محال تغییر نام اتفاق افتد باید مراتب دوباره به شما ابلاغ شود

در خصوص خود جرم باید طرف شما مساله رااثبات نماید زمانی که شما در کلینیک مشغول فعالیت می باشید و او یک بیمار باشد بعید است که بتواند شاهد ارائه نماید مگر اینکه شهود از اعضای کلینیک باشند که اگر واقعا تهدید و توهینی صورت نگرفته باشد شهادت نخواهند داد.
اما در مورد احضاریه باید گفت احضاریه باید به نام شخص باشد و اگر اسم اشتباه باشد شخص موظف به مراجعه نمی باشد تا زمانی که احضاریه به نام او صادرشود
اما یادمان باشد قانون یک مساله است و مجریان آن هزار مساله