چگونه می توان فهمید قسمتی از حیاط مشاعی پارکینگ اختصاصی بعضی از واحدها هست یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳۵ #95174

با سلام
بنده در یک مجتمع 12 واحدی زندگی میکنم. 8 واحد در زیرزمین دارای پارکینگ اختصاصی هستند و 4 واحد دیگر ادعا می کنند که روی حیاط مشاعی پارکینگ اختصاصی دارند، و هیچگاه حاضر به نشان دادن سند مالکیت خود نیستند.
از 4 پارکینگ مذکور، یکی بدون سقف، یکی دارای سقف ایرانیتی که توسط مالک ادعایی زده شده و 2 تای دیگر زیر بالکن ساختمان هستند؟
1- آیا این پارکینگها قانونی هستند؟
2- در صورت قانونی بودن، از کجا می توان فهمید در سند مالکیت آنها ذکر شده اند؟
3- در صفحه اول سند تک برگ بنده، جایی که محدوده ساختمان کشیده شده، در مورد پارکینگهای مذکور چیزی ذکر نشده است و فقط نوشته حیاط مشاعی. آیا این می تواند مشخص کننده عدم وجود پارکینگ اختصاصی در حیاط باشد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اینکه در حیاط و مشاعات ایشان پارکینگ داشته باشند وجود ندارد. لذا بله همینکه مشاعات مشخص شده است نشان دهنده این است که پارکینگ مذکور وجود ندارد.