با توجه به این فرایند آیا بنده میتوانم درخواست ادامه عملیات اجرائی اعم از کارشناسی و مزایده ملک را از دادگاه بخواهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۳۱ #95155923

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده سهم الارث همسر سابقم را برای مهریه توقیف کردم ، داماد خانواده ایشان با طرح دعوی اعتراض شخص ثالث و توقیف عملیات اجرائی ورود کردند در دادگاه بدوی اعتراضشان رد شد و تجدید نظر خواهی دادند که دادگاه تجدیدنظر برای پنج ماه دیگر وقت رسیدگی حضوری دستور دادند،
سوالم این است با توجه به اینکه دادگاه بدوی درخواست دستور موقت را هم رد کردند و دادگاه تجدیدنظر هم دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرائی صادر نکردند
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلید حکم نهایی در خصوص اعتراض ثالث صادر شود.

همچین در خواستی متصور نیست

باسلام
باید منتظر رای تجدیدنظر باشین

چنین امری امکانپذیر است.

بله میتوان عملیات اجرایی را ادامه داد

ادامه اجرا را از دادگاه بخواهید...............

چون دستور توقف عملیات اجرایی صادر نشده میتوانید اجرا را ادامه دهید