مغازه بصورت لفظی به پدرم واگذار شده بود؛ سرقفلی یا کسب پیشه شامل این مورد میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #95151337

سلام خسته نباشید
پدرم از سال ۶۷ در بازار (مغازه پوشاک) پیش پدر بزرگم مشغول کار بوده(فرم مشخصات کارگر در اتحادیه موجوده) و بعد از ۲۵ سال کار برای پروانه کسب اقدام و یک اجاره نامه جهت تکمیل مدارک تنظیم شد(سال۹۲)،تا سال ۹۵ که هم مالک هم مستاجر فوت شدن ،پدرم بیمه نبوده،و مغازه بصورت لفظی به پدرم واگذار شده بود ولی بعد فوت مالک و مستاجر ورثه ادعای سهم و تقاضای تخلیه کردن...
خواستم بدونم سرقفلی یا کسب پیشه شامل این مورد میشه ؟یا جریمه بیمه نبودن ۲۵ سال چقدر میشه؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود آنچه شفاهی بوده است باید اثبات شود

سلام ،چون ایشان در طول این مدت کارگر پدرشان بوده اند نمیتوانند ادعای سرقفلی یا کسب و پیشه کنند ،چون این ادعا مختص به مستاجر میباشد .ایشان میتواند با مراجعه به اداره کار حق و حقوق این چندین سال را بخواهند .تعیین میزان ان تا این زمان بر عهده ی کارشناسان خبره ی اداره کار میباشد .