ملکی که انباری ندارد، ولی در قولنامه ذکر شده است، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۰ #95139425

باسلام،
بنده شش دانگ زیر زمین خریدم ایشان مالک قبلی زیر راه پله زیر زمین را انباری در اورده، لذا روزی که قولنامه کردیم در قولنامه ذکر شد انباری مشترک، و این درحالی است که تو سند تک برگ اسمی از انباری برده نشده، حال رفت و امد واحد بالا به انباری موجب اخلال در زندگی من شده.
ایا می توانم با وجود شرطی که در قولنامه کرده از ورود به انباری جلوگیری کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه در سند رسمی که در ید شما میباشد صحبتی از این موضوع نشده بنابراین انباری در مالکیت شما می باشد و می توانید علیه ایشان شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت مطرح نمایید

سلام. با توجه به اینکه در سند تک برگ ، که اخرین سند این ملک میباشد قید نشده، بنابراین به شما تعلق دارد، فلذا شما میتونید هم دادخواست رفع مزاحمت بدید، هم شکایت کیفری ایجاد مزاحمت.

سلام دوست عزیز
شما بایستی ببینید دقیق چه چیزی را خریداری نموده اید و اگر انباری که خریده اید متعلق به شماست که می توانید جلوی عبور و مرور را بگیرید

با سلام
چنانچه رفت و آمد همسایه برای شما ایجاد مزاحمت می کند می توانید با تنظیم استشهادیه تحت همین عنوان از ایشان شکایت کنید.