تقاضای تحویل اموال ایشان به من که تنها وارثش هستم چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۵ #95114047

سلام و عرض خسته نباشید
شرمنده پدر من ۱۰ سال است که مفعود است
و الان سال ایشان ۶۳ سال است
من در پرسش قبلی خود درباره حکم موت فرضی ایشان پرسیدم که برخی از وکلای عزیز گفتن که نمیشه با توجه به سن ایشان که ۷۵ نیست

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پس از صدور حکم موت فرضی اموال به وارث داده می شود.

به دلیل اینکه در حال حاضر شما وراث محسوب نمی شوید نمی توانید ادعایی داشته باشید

با درود هنوز ایشان فوت شده تلقی نمی‌گردد تا شما بعنوان وراث بتوانید اموالش را متصرف شوید.

به علت وارث نبودن شما نمی توانید ادعایی در خصوص اموال پدر داشته باشید

بعد از صدور حکم موت فرضی غایب مفقودالاثر، اموال غایب به تصرف قطعی ورثه داده خواهد شد و از این پس ورثه مالک اموال مزبور شناخته خواهند شد و می توانند هر نوع تصرفی در آن داشته باشند

شما فعلا وارث ایشان نیسنید ادعای به اموالش داشته باشید

بدوا باید حکم موت فرضی ایشان صادر شود و میتوانید نسبت به استرداد اموال ایشان ب خود بعنوان ورثه اقدام کنید(البته تحت شرایطی امکان تحویل اموال غایب ب ورثه قبل از صدور حکم موت فرضی هم وجود دارد) با این اوصاف با توجه به مدت غیبت ایشان بنظر حکم موت فرضی باید صادر شود