خیانت در امانت در صورت ارائه چک به دوستم را چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۸۶ #95110

سلام. من تعدادی چک رو به یکی از دوستانم که اعتماد زیادی بهش دارم دادم و رسیدی ازش نگرفتم. چک ها رو میخواستب بابت بدهی و جنسایی که خریده بود به عمده فروش بده. متاسفانه چک ها برگشت شدند و مجموعا مبلغشون میشه 76 میلیون تومان. مرتبا هم امروز و فردا میکنه و نگران هستم یوقت متواری نشه. من میتونم از دستش شکایت کنم؟ اون عمده فروشا گفتن حاضرن به عنوان شاهد بیان و بگن که چک ها رو بابت طلبی که از اون شخص داشتن گرفتن و در واقع با اون شخص طرف حسابن نه من.
و اینکه یکی از چک ها متاسفانه دست شخص دیگری هستش که رفته روی چک اقدام کرده و بیست آبان ماه هم باید برم شورای حل اختلاف در یک استان دیگه. مبلغ چک 9 تومنه. فعلا هم یکی از حسابای بانکیم مسدود شده به همین علت. میخواتسم بدونم در شورا حضور پیدا نکنم و حکم رو ببرن باز هم فرصت دارم که تا یک ماه درخواست اعسار بدم یا مبلغ رو به اون فرد پرداخت کنم؟ یعنی میخوام بدونم مشکلی واسم پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه رسید از ایشان دارید که بابت قرض به ایشان داده اید بله میتوانید آنرا استرداد کنید. ولی در غیر این صورت به منزله بدهی داشتن شما میباشد.بعد از محکومیت میتوانید دادخواست اعسار بدهید.